Een fitte, vitale en effectieve werknemer, dit is wat het jou kan opleveren.

Minder verzuim, meer omzet.

Presteert jouw personeel niet zoals het kan? Kamp je met een te hoog ziekteverzuim in jouw organisatie? De nadelen van een te lage effectiviteit op de werkvloer spreken voor zich, maar weet jij wat de kosten zijn van (langdurig) ziekteverzuim? In de huidige maatschappij is een toenemende werkdruk, toenemend verzuim en daarmee dalende effectiviteit van werknemers het grootste gevaar voor jouw bedrijf.

Het resultaat van vitale en effectieve werknemers is simpel: minder verzuim en meer omzet.

 

Natuurlijk kunnen we je vertellen hoe dit werkt, maar om de impact van onze programma’s te begrijpen moet je het ervaren. Tijdens de demo krijg jij de ‘full package’, namelijk een coach sessie en fysieke training. Kom erachter wat het voor jou en jouw werknemers kan doen om met 100% commitment te werken naar keiharde resultaten.

 

Datum: 27 februari 2019

Duur: 3 uur  (10:00 – 13:00)

Locatie: Inner Stance HQ Veenendaal,
De Smalle Zijde 18 D-H, Veenendaal.

Kosten: Jouw waardevolle tijd

Meld je aan voor de demo

Wil je weten wat “De Krachtigste Werknemer” voor jouw bedrijf kan betekenen? Meld je dan nu aan voor de demo en ervaar het in slechts 3 uur.

 

Let op: per demo zijn er slechts 10 plaatsen beschikbaar.

Na aanmelding zal Bob Caris persoonlijk contact opnemen voor verdere details.

 

 


 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het programma “De Krachtigste Werknemer” is onderdeel van de Inner Stance Group.
Inner Stance werkt met bijzonder toegewijde mensen die bewust kiezen voor een krachtig lichaam en een krachtige leefstijl.

 • “Het beste uit jezelf én je team halen werkt voor iedereen.”

  Wat begon als een eenmanszaak, opgericht in 2016 door Wouter Balk, is in 2 jaar tijd uitgegroeid tot één van de grootste spelers op het gebied van BIM Dienstverlening.

  “Omdat ik zelf de waarde van training & coaching bij Inner Stance heb ervaren, zag ik direct dat het iedereen voordeel zou opleveren als alle werknemers een traject zouden gaan volgen. Ze zijn fitter, nemen verantwoordelijkheid voor zichzelf en hun werk én er heerst een hecht teamgevoel.”

  (v.l.n.r.) Wouter Balk, Maartje Luksemburg, Michiel Balk
  Bim Creators

 • “Meer focus en minder stress.”

  In 2015 startte Mark Steynen met een persoonlijk traject om fitter en vitaler te worden. Vandaag de dag worden hij en zijn managementteam getraind en gecoacht om effectiever en krachtiger in het leven te staan.

  “Het effect was al snel te zien, bij het management maar ook bij de werknemers die door hen worden aangestuurd. Doordat het management duidelijk en doelgericht werkt en communiceert,
  is er een beter focus binnen het team. Er is vrijwel geen stress, beloftes worden nagekomen en iedereen heeft meer energie.”

  Mark Steynen
  Vemewa Metaalbewerking

 • “Je team is een afspiegeling van wie je bent.”

  100% LEUK is in 2002 ontstaan uit een passie voor lifestyle geschenken die ook echt een impact maken. In 2016 is 100% LEUK gegroeid van 1 naar 10 winkels en inmiddels naar ruim 450 winkels in Nederland.

  “De impact van het traject was direct duidelijk in zowel mijn persoonlijke als zakelijke leven. Het was dan ook een logische stap om dat mijn team ook te gunnen. Het team is nog nooit zo effectief en vol energie geweest!”

  Emmy Dingemans
  100% LEUK

Wij zetten ons in voor de Mentelity Foundation. Jij ook?

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te geven. Klik op accepteren voor de beste gebruikservaring.