EIGEN VESTIGING?

Jouw eigen
Inner Stance
vestiging openen?

Je bent je onderneming begonnen met een visie om te doen wat je het liefste doet. En om dit om te zetten in een krachtige business. Het mooie van ondernemen is, dat je met alle facetten te maken krijgt die bij een business horen. Maar je merkt ongetwijfeld dat daar veel tijd en geld aan verloren gaat, omdat je zélf het wiel opnieuw moet uitvinden. Eigenlijk ben je het liever gewoon bezig met je klanten en resultaat boeken. Wij helpen je te focussen op hetgeen wat je het liefste doet.

 

Lees hieronder meer over onze aanpak en geschiedenis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inner Stance is opgericht in 2014, de tijd waarin de budget sportclubs als paddestoelen uit de grond kwam. De tijd waarin kwantiteit voor kwaliteit kwam en resultaat en aandacht verdween.

 

Als beroepsprofessionals in de sportsector zagen wij hoe de markt met grote snelheid veranderde. Hier wilden wij verandering in brengen door juíst de focus te leggen op kwaliteit én resultaat. Persoonlijke aandacht en een échte connectie maken met onze cliënten, dat was ons doel. Dat is hoe onze missie is gestart.

 

In een wereld waarin alles digitaal gaat en we met een druk op de knop hebben wat we willen, is er één uitzondering; een fit, vitaal, krachtig en slank lichaam. Hier is tijd, energie en aandacht voor nodig. En dat is exact waar wij het verschil maken.

 

Inner Stance is inmiddels een begrip in de fitnessbranche. We hebben een bepaalde standaard gecreëerd, die we met elkaar hoog houden. Onze visie en werkwijze moet echt bij je passen, zodat we dit samen kunnen uitbouwen. Spreekt het je aan wat je leest, dan nodigen wij je uit om kennis te maken en de verdere details onder de loep te nemen.

 

Albert Elsenaar & Tommy Kruizinga

 

Van mondhygiëniste tot succesvol eigenaar van een vestiging, het kan allemaal. Lees hieronder echte ervaringen van onze vestigingseigenaren.

 • Altena

  “Je grootste verlies is de impact die je zou kunnen maken, maar niet maakt.”

  Het is top om deel uit te maken van dit team. Ik ben 100% verantwoordelijk voor mijn eigen locatie èn we staan voor een gezamenlijk doel, hét verschil maken in de levens van mensen die met ons werken.

  Het heeft mij ontzettend veel gebracht, niet alleen zakelijk, maar ook vooral in mijn persoonlijke leven.

  Wil je afscheid nemen van een hobby en echt het verschil gaan maken? Dan moet je deze stap maken. Je hebt geen idee hoeveel impact dat maakt, voor jezelf én je cliënten.

  Agnes Vleugel | Inner Stance Hardinxveld.

 • Stefan_Wolfis_Ijsselstein

  “Personal Training kan een eenzaam beroep zijn. Dat is hier absoluut niet het geval!”

   

  Als je ervoor kiest om deel uit te maken van dit team, dan zal je jezelf omringen met krachtige mensen.

  Dit waanzinnige team heeft commitment op groei en expansie. Zowel op persoonlijk vlak als in je business. Dit team weet één ding heel goed, je bent in staat om de lat consistent hoger te leggen.

  Personal Training kan soms een eenzaam beroep zijn. Dit is bij Inner Stance absoluut niet het geval.

  Je sluit je aan bij een tof en betrokken team, die elkaar wekelijks spreken. Dit met maar één doel: Meer impact en resultaat!

  Stefan Wolfis | Inner Stance IJsselstein.

   

 • Peter_de_Gruyl_Amersfoort

  “Nu kan ik écht van waarde zijn voor mijn klanten.”

  Ik wilde meer als Personal Trainer. Ik wilde mijzelf blijven uitdagen en doorontwikkelen. Als Personal Trainer wil je één ding en dat is resultaat behalen met je klanten en echt van waarde kunnen zijn.

  Met de programma’s van Inner Stance bied je een totaalpakket aan, waarmee ze op elk vlak in hun leven resultaat creëren. Dit in combinatie met de coaching en de Academy die je als eigenaar zelf krijgt, blijf je jezelf uitdagen en doorontwikkelen.

  Door bij Inner Stance aan te sluiten ben ik persoonlijk en zakelijk een krachtiger persoon geworden en benut ik mijn volledige potentie. Zo ben ik écht van waarde voor mijn klanten.

  Peter de Gruyl | Inner Stance Amersfoort.

   

 • Inner Stance Tommy Eichelsheim

  “Samen met het team blijf je innoveren en houd je elkaar scherp.”

  Inner Stance heeft ervoor gezorgd dat ik mijn bedrijf naar een hoger level heb getild. Dit heeft in mijn eerste jaar als eigenaar gezorgd voor een omzetstijging van 60%.

  Daarnaast heeft de coaching mij als individu een krachtiger persoon gemaakt. Ik pak nu door en ben consequent bezig met het creëren van resultaat.

  Samen met het team blijf je innoveren en houd je elkaar constant scherp.

  Ben je klaar met gewoon tevreden zijn en wil je nu echt impact gaan maken? Dan is dit het moment om de switch te maken.

  Tommy Eichelsheim | Inner Stance, Nijmegen.

   

Onze aanpak: wij zijn andersDe meeste PT’ers of sportclubs zijn maar weinig onderscheidend. Je kent uiteraard de bekende grote clubs, waar je als klant meer een betalend nummer bent, dan dat je oprecht aandacht krijgt. Dan zijn er uiteraard de kleine ondernemers die dit wel bieden, maar zij missen vaak het professionalisme en innoverend vermogen.


Over ons onderscheidend vermogen hoefden wij niet lang na te denken. Wij zijn ervan overtuigd dat onze persoonlijke trainingen, gecombineerd met échte coaching op de Inner Stance van de cliënt d.m.v. Straight-Line Coaching, gedreven door onze 4 kernwaarden, het belangrijkste verschil maakt. Dit is High-End Performance Training & Coaching voor de toegewijde mens.


En met de 4B’s als uitgangspunt in onze trajecten, helpen we onze committed cliënten bij het creëren van krachtige resultaten op Body, die doorvloeien op de drie andere pijlers van het leven.


Inner Stance 4 B's

 

BODY | Een gezond, fit en krachtig lichaam.
BEING | Een gefocust leven zonder stress, met rust en overzicht.
BALANCE | Een echte connectie en bijzondere relatie met je geliefden en sociale omgeving.
BUSINESS | Het benutten van jouw volledige potentie en het creëren van krachtige resultaten.

Onze 4 kernwaarden
Door te focussen op de kwaliteit van onze trajecten en daarbij een hoge standaard aan te nemen wat betreft training en coaching, zijn wij in staat de waardering te krijgen van onze cliënten, die kwaliteit, gezondheid, resultaat en het maken van een échte connectie verkiezen boven prijs.

Dit alles valt samen met de 4 kernwaarden van waaruit wij werken:


1. Wij hebben een commitment op resultaat.

2. Wij zijn brutaal eerlijk.

3. We verleggen grenzen.

4. We werken altijd vanuit de 4B’s;
Body, Being, Balance, Business.

 

 

De formuleIn de afgelopen jaren hebben wij een werkbare formule ontwikkeld, waarin verschillende programma’s worden aangeboden die allemaal hun eigen doel dienen. Deze programma’s vind je terug op de site. De kracht van de formule zit hier voornamelijk in de vestigingseigenaar die hiermee aan de slag gaat, op basis van de wensen en behoefte van de cliënt.


Nog voor de opening van jouw eigen vestiging, start je daarom met de Inner Stance Academy. Dit is onze interne opleiding, waarbij we je klaarstomen en competent maken als het gaat om het geven van de trainingen, het coachen van je cliënten en het ondernemerschap in het algemeen. Maar, het belangrijkste thema waar we aan werken in de Academy is Inner Stance. Mensen kopen wie jij bent, dus hoe krachtiger jij verschijnt, hoe meer cliënten je aantrekt.

 

 

Focus op resultaatHet mooie van ondernemen is, dat je als ondernemer met alle facetten te maken krijgt die bij een business horen. Maar er gaat veel tijd en geld verloren aan randactiviteiten, zoals marketing, juridische zaken en merkontwikkeling. Tijd die je waarschijnlijk liever wilt besteden aan dat waar je het beste in bent; resultaat creëren.


Ook wij focussen op resultaat. In de afgelopen jaren hebben wij een werkbare structuur neergezet, waarin we jou als ondernemer ontlasten als het gaat om het bouwen van een merk. Je hebt een coach en een marketingteam tot je beschikking, die ervoor zorgen dat jij op de meest effectieve manier kunt werken en zo uitzonderlijke resultaten behaalt, met je cliënten én als ondernemer.


Inner Stance moet natuurlijk ook in financieel opzicht interessant zijn. We geven je daarom altijd een transparant inzicht in de te behalen resultaten, de risico’s en de mogelijkheden van het ondernemen binnen de formule. Tijdens jouw selectieprocedure zal dit uitvoerig aan bod komen.

 

 

De selectieprocedure
Wij werken niet met iedereen die geïnteresseerd is in het openen van een Inner Stance studio. We werken alleen met mensen die zich 100% vinden in onze visie, bereid zijn een commitment te maken om een groter spel te spelen en zichzelf continue naar het volgende level willen tillen. Om te onderzoeken of er een match is, zowel met onze manier van werken als met het team, hebben wij een selectieprocedure waarin je 9 stappen doorloopt.
Stappen

Meer weten? Kom in gesprek!

 

Ben jij na het lezen (en het laten bezinken) van de info op de site oprecht geïnteresseerd om jouw eigen Inner Stance studio te starten? Deel je onze passie voor resultaat en kan jij je vinden in ons exclusieve concept? Dan gaan we graag met je in gesprek om je te leren kennen. Vul onderstaand formulier in en Albert neemt contact met je op voor een telefonische kennismaking.

 


 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

We slaan je gegevens op in ons systeem en zullen nooit zonder jouw toestemming deze gegevens voor andere doeleinden gebruiken.

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te geven. Klik op accepteren voor de beste gebruikservaring.