Onze Filosofie

Wij werken aan jouw Inner Stance


Als je ons nog niet kent dan weet je hoogst waarschijnlijk nog niet wat een Inner Stance is. Wij van Inner Stance weten dat een krachtig lichaam de basis is voor een krachtig leven. En een krachtig leven bouw je niet zomaar op. Dat begint bij een sterk fundament. Het fundament begint bij je Inner Stance.


Ontdek hieronder wat een Inner Stance is.

Visie

“Ik ben”Twee van de belangrijkste woorden die er zijn. Dat wat je erachter plaatst, bepaalt hoe jij jezelf ziet en de houding die je aanneemt in het leven; jouw Inner Stance. Dit is bepalend voor het resultaat in jouw leven.

Met deze woorden geef je je realiteit vorm. Een realiteit die voor onze leden steeds weer in positieve zin verandert. Bij Inner Stance verleggen we grenzen, omdat we weten dat stilstand achteruitgang betekent. We zijn niet uit op verandering in het leven, verandering is tijdelijk. Wij gaan voor transformatie van levens. Transformatie is blijvend.

Dit alles begint bij het creëren van een sterk fundament, want op een zwakke fundering kan je niet bouwen. Dat fundament ben jij. Hoe krachtiger je bent, hoe meer verantwoordelijkheid je neemt, hoe meer resultaat je hebt in jouw leven. En als jij in staat bent om dit te realiseren op fysiek vlak, zal dit direct doorwerken op alle andere fundamentals van jouw leven, persoonlijk én zakelijk.


Onze vier pijlers:

  • we hebben een commitment op jouw fitheid en vitaliteit
  • we zijn brutaal eerlijk
  • we verleggen grenzen
  • we werken altijd vanuit de bewezen 4b methode

DE 4B’sWe spreken hier over de 4B’s; Body, Being, Balance en Business, en hoe dit alles met elkaar samenhangt. Deze 4 fundamentals van je leven vormen de basis voor succes.

BODY
Een gezond, fit en krachtig lichaam.

BEING
Een gefocust leven zonder stress, met rust en overzicht.

BALANCE
Een échte connectie en bijzondere relatie met je geliefden.

BUSINESS
Het benutten van jouw volledige potentie en het creëren van krachtige resultaten.

Om steeds verder te kunnen bouwen is allereerst een sterke fundering nodig.
Wij helpen je bij het creëren van die krachtige Inner Stance, zodat je verantwoordelijkheid neemt en gaat doen wat je moet doen. No more bullshit.

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te geven. Klik op accepteren voor de beste gebruikservaring.