How to THRIVE in the world of fitness.

Wat maakt een sportprofessional succesvol? Wat maakt dat het éne fitnessbedrijf het veel beter doet dan de andere? Waar liggen de blindspots? Waar liggen de valkuilen? En vooral, waar liggen de kansen?

 

Tijdens dit event nemen 3 experts op het gebied van fitness en ondernemen, nemen jou mee in de concurrerende wereld van de fitnessbranche.

.

HET PROGRAMMA

 

Datum: Donderdag 4 juli van 11:00 – 14:00 uur

Locatie: Kei-Fit Gendringen, Waalstraat 1, 7081 AJ Gendringen (vlakbij Doetichem)

Toegang: Gratis | Max. 30 tickets beschikbaar

11:00 – 12:00 uur

Lezing door Peter Wolfhagen | Auteur: Personal Training in Nederland. Stand van zaken en toekomst.

Trends en de toekomst wereldwijd in de fitness markt.

12:00 – 13:00 uur

Lezing door Coen Luiken | Overload 
Innovatieve technieken in training die direct resultaat boeken.

13:00 – 14:00 uur

Lezing door Albert Elsenaar | Inner Stance
Maak van jouw PT bedrijf een (inter)nationaal succes.

 

DE SPREKERS

 

 

peter-wolfhagen

Peter Wolfhagen

De internationale trends in de health & fitness branche.

 

We nemen een blik in de toekomst van fitness. Wat zijn de trends wereldwijd als het gaat om fitness en personal training? Welke mogelijkheden zijn er waar jij op in kunt spelen, om zo meer succes uit je business te halen.

 

Peter Wolfhagen is opgeleid als leraar Lichamelijke Opvoeding op de CALO in Arnhem en behaalde in 1989 zijn doctoraal in de Bewegingswetenschappen aan de Universiteit in Maastricht. Hij was jarenlang werkzaam bij verschillende organisaties, zoals High Five Health Promotion, NOC*NSF en FitLinxx, de marktleider in Fitness Netwerken. Sinds februari 2011 is hij zijn eigen bedrijf, Activity Workx, gestart en begeleidt hij mensen en organisaties in de fitnessbranche in het behalen van resultaten.

Al 30 jaar is Peter actief in de fitnessbranche en hij geeft met ongeremd enthousiasme lezingen, trainingen en presentaties. Ook heeft hij een substantieel aantal publicaties en boeken op zijn naam, vaak over klantbehoud of gedragsverandering, waaronder de boeken:

  • Bouw jouw leefstijlplan
  • Personal Training in Nederland, stand van zaken en toekomst.
  • Fitness Markt & Trend Rapport 2018 – 2020
  • Klantenbehoud in fitnessclubs

 

Coen Luiken

Innovatieve technieken die bijdragen aan het resultaat in jouw trainingen.

 

Personal training is meer dan alleen 1-op-1 trainen met een cliënt. Coen Luiken, de grondlegger van Overload Worldwide, gaat het hebben over hun visie op High Level personal training. Hij laat je zien hoe je met innovatieve technieken, een bredere visie en toegepaste kennis binnen no-time ongeëvenaarde resultaten kunt boeken met jouw cliënten.

 

Overload Worldwide staat al sinds 2008 voor kennis, kwaliteit en resultaat. De modulair opgebouwde opleiding van Overload Worldwide is dé kwaliteitsstandaard voor wie zich wil onderscheiden als allround professional en ongeëvenaarde resultaten wil kunnen boeken op het gebied van fysieke training, voeding & revalidatie.

Albert Eigenaar Inner Stance

Albert Elsenaar

Maak van jouw PT bedrijf een (inter)nationaal succes.

 

Wat maakt een sportprofessional succesvol? Wat maakt dat die ene personal trainer meer succes heeft dan de andere? Waar liggen de blindspots en de valkuilen? Maar vooral, waar liggen de mogelijkheden en hoe kan jij het verschil maken? We nemen je mee in de ontwikkeling van Inner Stance. Hoe hebben zij zich ontwikkeld, wat kan jij hieruit halen en  implementeren in jouw eigen bedrijf voor meer succes en resultaat.

 

Albert Elsenaar is eigenaar en mede-oprichter van de succesvolle franchiseketen Inner Stance, High-End Performance Training voor de toegewijde mens. In 4 jaar tijd zijn ze van één vestiging naar 13 vestigingen gegroeid en hebben ze inmiddels ook voet aan land gezet in Vlaanderen, België.

Bestel nu jouw ticket! Het event is gratis, maar 30 kaarten beschikbaar. Ben er dus snel bij.

Momenteel zijn er nog 14 kaarten beschikbaar.


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te geven. Klik op accepteren voor de beste gebruikservaring.