Ben jij de marketing/communicatie/PR stagiair die we zoeken?

Ben jij klaar om jouw grenzen te verleggen als stagiair Marketing, Communicatie & PR bij het sportiefste bedrijf van Nederland. Kick-ass campagnes te bedenken, toffe events te organiseren en de pers helemaal in te pakken?

Mooi, dan zoeken we jou!

 

Wat ga je doen?

 

Onze marketingmanager Ande is druk bezig om heel Nederland kennis te laten maken met de Performance Training & Coaching studio’s van Inner Stance en zoekt een sidekick die haar ondersteunt op verschillende vlakken. Jouw werkdagen zijn gevuld met het regelen van onze social media kanalen, online én offline in contact komen met media, het bedenken en organiseren van (nieuwe) events en acties en wat jij verder kunt verzinnen om ons merk in no-time nog groter en krachtiger in de markt te zetten.

 

Als jij committed bent om van jouw stage een succes te maken en écht iets toe te voegen aan ons bedrijf, dan komen we graag met je in gesprek. Vaardigheden kunnen we je leren, wat wij zoeken is iemand die sportief is, niet afwacht maar doet en brutaal genoeg is om ons te vertellen wat nodig is.

Goed om te weten:

 

* We zoeken iemand voor een periode van minimaal 3 maanden

* Je werkt 4 dagen op ons hoofdkantoor in Veenendaal

* Events (Mud Masters, kick-off I AM programma, etc.) zijn in het weekend, dan hebben we je ook nodig

* Trainen is inbegrepen en kan onbeperkt 😉

*Enige kennis van adobe programma’s is een voordeel.

 

Wij houden van korte lijntjes en direct contact, bel Ande meteen voor een eerste kennismaking op 06 53950136. Of stuur je motivatie alvast door naar: ande.smith@innerstance.com

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te geven. Klik op accepteren voor de beste gebruikservaring.