Meet Shane! De nieuwe Owner van Inner Stance Woerden.

Shane Kloosterman is sinds eind 2018 de trotse eigenaar van Inner Stance Woerden. Dat hij sportief is, weten we. Maar wie is hij nu eigenlijk? Leer hem hier alvast wat beter kennen…

 

Tot aan m’n 19e heb ik alleen maar aan vechtsporten gedaan voordat ik op de HALO (Academie lichamelijk opvoeding) belandde. Een 2e dan Judo, Kickboksen, MMA en vooral Grappling zijn gepasseerd. Op de HALO ontdekte ik dat ik andere sporten eigenlijk veel leuker vond, vooral sporten waar een hoge fun- en gevaarfactor in zit.

Eenmaal afgestudeerd was ik zoekende wat bij mij paste. Freerunning kwam op m’n pad en al snel werd ik verliefd op het over de kop gaan en steeds met je angsten geconfronteerd te worden. Bij het freerunnen wil je zo mooi mogelijk van A naar B manoeuvreren. Salto’s, schroeven en de grootste sprongen over gebouwen geven mij een enorme kick, maar het was nog niet genoeg.

 

“Er is een hele hoop commitment en lef voor nodig om een sprong in te zetten…”

 

Toen ik de vertaalslag naar het wakeboarden maakte viel voor mij alles op z’n plek. Ik was er al bekend mee, maar nu ging ik het spel serieus spelen. Met topmateriaal begon ik twee jaar terug ‘serieus’ te boarden en al snel werden de eerste backflips en schroeven gemaakt. Alles ging steeds harder en hoger, en zo ook de klappers. Water kan echt héél hard zijn!

Dit jaar ga ik mijn eerste ‘inverts & raleys’ springen. Dit betekent dat je in het water zo veel druk opbouwt dat het lijntje enorm strak staat. Als je die druk ineens los laat dan vlieg je meters door de lucht. Technisch schijnt het niet heel moeilijk te zijn, maar er is een hele hoop commitment en lef voor nodig om de sprong in te zetten want de klappers zijn enorm hard! De adrenaline kick van een gelukte nieuwe trick is waar ik het voor doe.

 

“Hier word ik gelukkig van. Met mijn passie help ik mensen grote resultaten behalen en laat ze krachtiger leven.”

 

De intensieve, persoonlijke en daarmee betrokken samenwerking die ik met clienten heb is waar ik veel waarde aan hecht. Met Inner Stance straal ik dit uit en werken we aan een krachtige community. Resultaat creëren en afscheid nemen van onwerkbare patronen staat voorop. Het is ongelooflijk wat iemand kan bereiken als er over ‘commitment’ gesproken wordt. Naast hoog over de kop vliegen door de lucht krijg ik ook hier een echte kick van.

Terug naar overzicht
Wij zetten ons in voor de Mentelity Foundation. Jij ook?

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te geven. Klik op accepteren voor de beste gebruikservaring.