Peter-Paul Swijnenburg: “Krachtiger in mijn lijf, meer resultaat in mijn bedrijf.”

Peter-Paul Swijnenburg is eigenaar van SWIJNENBURG | Meet & Celebrate en Restaurant Bentinck. Door de forse groei en uitbreiding van het bedrijf merkte Peter-Paul dat hij moe werd en weinig energie meer had. Hij werd door de omstandigheden minder scherp en door het vele werken verloor hij langzamerhand de grip op een gezonde leefstijl en een fijne thuissituatie. Dit werkte allemaal op elkaar door.

Via een bekende kwam hij in november 2017 terecht bij Inner Stance en maakte hij vervolgens kennis met Straight-Line Leadership. Peter-Paul: “Ik zei altijd van mezelf dat ik ‘geen sporter’ was, maar nu kan ik niet wachten tot ik weer kan trainen en ga het liefst 4x per week. De combinatie van de persoonlijke coaching, waarbij je zonder bullshit aan het werk wordt gezet, en de workouts waarbij je je eigen grenzen opzoekt én er overheen gaat is enorm waardevol. Fysiek fit worden was een vereiste om ook stappen te kunnen gaan maken in mijn bedrijf. Toen ik de energie terug had, wilde ik gas gaan geven in mij  bedrijf.

Via Inner Stance kwam ik in contact met de programma’s van Straight-Line Leadership Int. Ik had altijd veel creatieve ideeën, maar weinig zakelijke vertaling. Als ik er nu op terugkijk was ik iemand die zich toch wel liet leiden door de waan van de dag. Ik was meer een pleaser dan een zakelijke leider die veel en snel was afgeleid.” 

 

“Ik ben in 1,5 jaar tijd gegroeid naar twee locaties en heb mijn omzet verdubbeld.”

 

Dankzij het traject van Straight-Line Leadership Int. heeft Peter-Paul enorme stappen in zijn bedrijf gemaakt. Hij is gegroeid naar twee locaties en van 8 naar 25 man personeel. Peter-Paul: “Mijn bedrijf was de afgelopen jaren niet of nauwelijks winstgevend, maar nu heb ik mijn omzet verdubbeld en er een winstgevend bedrijf van gemaakt. Dat is natuurlijk super, maar dat kon niet zonder extreme aanpassingen bij mezelf als leider.

Doorpakken en afmaken.

Het programma stelt je in staat je om eerlijk naar jezelf te kijken als zakelijk leider en hier verantwoordelijkheid voor te nemen. Ik ben geshift van iemand die weet wat integriteit is, naar iemand die integer is op afspraken. Ik ben nu iemand die doorpakt en dingen afmaakt en laat me niet snel meer afleiden door randzaken, maar stel duidelijk doelen en breng focus aan.

In het team maken we ook onderling heldere en concrete afspraken, iets wat misschien als logisch gezien wordt, maar net zoals bij veel bedrijven ook bij ons niet werd gedaan. Op verwachtingen kan je niet managen, afspraken wel.

Horeca event met Straight-Line Leadership Int.

Ik wil je heel graag attent maken op een bijzonder en waardevol evenement wat plaatsvindt op 6 mei om 14.00 uur op Buitenplaats Amerongen.

Ik organiseer dit samen met Straight-Line Leadership Int. De coaching vanuit deze organisatie die ik zelf de afgelopen 2 jaar heb ervaren heeft echt een enorme impact op mijn leven en bedrijf gehad. Ik ben dan ook echt heel enthousiast dat ik dit mag delen met collega-ondernemers! Ik garandeer je dat dit een waardevolle middag gaat zijn.” 

Tijdens de middag spreken Straight-Line Coaches Johan van der Put en Tommy Kruizinga. Beiden werken al vele jaren met succesvolle en gedreven ondernemers. Er worden jou, als horeca-ondernemer, direct inzetbare tools aangereikt waarmee je je bedrijf naar het volgende level kan tillen. Kijk HIER voor meer info over het event en om je aan te melden.

Over Straight-Line Leadership

De kracht van Straight-Line Leadership ligt in de simpliciteit: de meest effectieve manier om te komen waar je moet zijn, is in een rechte lijn. Straight-Line Leadership stelt leiders over heel de wereld in staat om een écht verschil te maken. Het stelt ze in staat om los te komen van hun eigen gedachten en meetbaar resultaat te creëren. Het stelt ze in staat om zich toe te leggen op meer dan ‘een comfortabel leven’ en te kiezen voor groei.

Als medior Straight-Line Coach werkt Tommy Kruizinga met ondernemers als Peter-Paul om hen te helpen hun bedrijf naar het volgende level te tillen. Wil jij vrijblijvend kennismaken met Straight-Line Leadership Int. en ontdekken wat het voor jouw business kan doen?

Schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsbrief en ontvang direct de eerste 5 hoofdstukken van het boek Straight-Line Leadership gratis in jouw inbox.

Terug naar overzicht
Wij zetten ons in voor de Mentelity Foundation. Jij ook?

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te geven. Klik op accepteren voor de beste gebruikservaring.