Fitte werknemers vergroten het succes.

Vitale medewerkers zijn bewezen effectiever en stressbestendiger.

Een ondernemer is continu gefocust op groei en innovatie. Om dit te kunnen realiseren is het vanzelfsprekend om te investeren in middelen die bijdragen aan de groei van je bedrijf: een nieuwe bedrijfsauto, computers, machines of marketingcampagnes. Al deze zaken zijn absoluut van belang, maar hoe zit het met het menselijk kapitaal?

“Het personeel is het fundament van je bedrijf”

Elk bedrijf heeft één ding gemeen: elk bedrijf is een mensen bedrijf. het personeel is het fundament van je bedrijf.
Ondernemers maken zonder moeite kapitaal vrij om te investeren in auto’s, machines en marketing, maar vergeten het belangrijkste: hun werknemers. Wie is het die de bedrijfswagen of computer bestuurt? Wie zorgt ervoor dat de machines draaien en de marketingcampagne wordt geimplementeerd?
Een nieuwe machine is misschien belangrijk, maar wat kost het je als je medewerkers niet fit en vitaal zijn, waardoor ze uitvallen?

Nu weet je wat het je kost, maar wat zou een vitale en effectieve werknemer je opleveren?

 

Return on investment

Pro-actief en systematisch verbeteren van gezondheid en vitaliteit levert:

Wat is het Inner Stance Business Traject?

 

Het business programma is een op maat gemaakt programma waarin wij directie-/managementteams en werknemers helpen fitter, vitaler en effectiever te zijn. In drie maanden tijd creëren wij een krachtige basis van waaruit verder gebouwd kan gaan worden.

 

Werknemers werken aan:

 • komen vanuit power.
 • bewuste keuzes maken.
 • bullshit negeren en doen wat ze moeten doen.
 • effectief en gefocust zijn.
 • fitter en vitaler worden.

Elke persoon werkt aan zijn eigen doelen binnen het programma. Als groep gaan we twee keer per week aan de slag met een full body training.
Daarnaast wordt er één keer per week gewerkt met een coach aan het creëren van een krachtige Inner Stance. Een krachtig Inner Stance is het fundament van succes. Op een sterk fundament kun je bouwen.

 

Is jouw bedrijf klaar voor succes op een heel nieuw level? Dan nodigen we je graag uit voor een persoonlijk gesprek.

 • Je team is een afspiegeling van wie je bent

  100% LEUK is in 2002 ontstaan uit een passie voor lifestyle geschenken die ook echt een impact maken. In 2016 is 100% LEUK gegroeid van 1 naar 10 winkels en inmiddels naar ruim 450 winkels in Nederland.

  De impact van haar traject was direct zo duidelijk in haar persoonlijke en zakelijke leven. Het was een logische stap om dat het team ook te gunnen. Het team is nog nooit zo vol energie geweest.

  Emmy Dingemans
  100% LEUK
  Business

 • Het beste uit jezelf halen

  Wouter startte drie jaar terug met het I AM programma, waarin zijn hoofdfocus slank, fit en vitaal worden was. Het I AM programma liet mij zien wat verantwoordelijkheid nemen is. Op mijn fysiek, maar ook in mijn relatie en in business. Concreet doelen stellen, daar start het mee, dus dat ben ik gaan doen.”

  Wat begon als een eenmanszaak in 2016, is in 2 jaar tijd uitgegroeid tot één van de grootste spelers op het gebied van BIM Dienstverlening. Inmiddels sport het hele bedrijf bij Inner Stance.

  Wouter Balk, Maartje Luksemburg, Michiel Balk
  Bim creators
  Business

 • Betere werkgever en vader

  Van ‘ik moet sporten om energie te krijgen en fit te worden’, naar ‘ik ga sporten omdat ik teveel energie heb en superfit ben’. Dat is de meest opvallende groei die Bas heeft doorgemaakt de afgelopen periode.

  Daarnaast maak ik bewust tijd voor mijn dochters. Ik maak nu alleen nog maar krachtige beloftes en werk ernaar om een mooie toekomst voor hen te creëren met mij als vader.”

  Bas Vink
  Autotaalglas Ridderkerk
  Business

 • Geen stress

  In 2015 startte hij met een persoonlijk traject om fitter en vitaler te worden. Vandaag de dag worden hij en zijn managementteam getraind en gecoacht om krachtiger in het leven te staan. Het effect was al snel te zien, zowel bij het management als bij de werknemers.

  Doordat het management duidelijk en doelgericht werkt en communiceert,
  is er een beter focus binnen het team. Er is geen stress, beloftes worden nagekomen en iedereen heeft meer energie.

  Mark Steynen
  Vemewa Metaalbewerking
  Business

 • Nog krachtiger geworden

  In het afgelopen jaar dat Marlies in training en coaching is, is ze gegroeid op verschillende vlakken. Zo is ze niet alleen 10kg afgevallen, maar heeft ze er een gezonde leefstijl aan over gehouden.

  In haar persoonlijke leven maakt ze keuzes die zij belangrijk vindt, kwaliteit over kwantiteit. En in haar zakelijke leven heeft ze meer focus en pakt ze dingen direct aan.

  Marlies de Vries
  Assistent professor Control & Culture bij Nijenrode Business Universiteit
  Business

 • Naast keihard resultaat ook contact met andere ondernemers

  “Ik zei altijd van mezelf dat ik ‘geen sporter’ was, maar nu kan ik niet wachten tot ik weer kan trainen en ga het liefst 4x per week. De combinatie van de persoonlijke coaching, waarbij je zonder bullshit aan het werk wordt gezet, en de workouts waarbij je je eigen grenzen opzoekt én er overheen gaat is enorm waardevol.

  Ik heb nu met volle energie mijn bedrijf gereorganiseerd, iets wat ik al een tijd wilde, maar fysiek en ook mentaal niet kon opbrengen.
  Omdat je met Inner Stance niet alleen werkt aan je lichaam, maar ook gecoacht wordt om de juiste Inner Stance aan te nemen, ben ik mij enorm bewust van mijn acties en de consequenties hierop. Ik maak nu ook echt bewust tijd om bij mijn gezin te zijn bijvoorbeeld.”

  Peter-Paul Swijnenburg
  Swijnenburg Meet & Celebrate
  Business

Neem contact op voor meer informatie.

We werken met een persoonlijke aanpak. Daarom nodigen we je uit om vrijblijvend en gratis een gesprek in te plannen.


 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te geven. Klik op accepteren voor de beste gebruikservaring.