Inner Stance Winner Circle

Winner Circle

Bouw je netwerk op binnen de Winner Circle van Inner Stance®. Één keer per maand, op vrijdagmiddag, komen onze members en introducés bij elkaar voor een inspirerende en waardevolle coaching sessie. We nemen jou en je persoonlijke en/of zakelijke leven onder de loep en laten je zien waar je kansen kunt creëren.

Meld je aanAlles start bij een krachtig lichaam, ook dit event. Daarom starten we met een effectieve work-out, zodat jij op scherp staat. We zorgen ervoor dat je net even iets verder gaat, want een krachtig lichaam is essentieel voor succes.

We nemen je mee in de conversatie van Inner Stance® met een waardevolle coachingsessie, gekoppeld aan jouw leven en laten je zien dat je in staat bent om de lat hoger te leggen en meer te creëren.

We sluiten de Winner Circle af met een gezellige borrel.

Hier moet je bij zijn. Meld je hieronder gratis aan voor de eerstvolgende editie.
Wil je van waarde zijn voor je omgeving? Elke Winner Circle mag je één introducé meenemen.


 • Inner Stance testimonial

  Regie over mijn leven!

  Ik heb inzicht gekregen dat ik toch wel zelf de regie over mijn eigen leven heb en dat ik alles van het verleden heb kunnen loskoppelen van de persoon wie ik nu ben. Dat gaf voor mij een soort verlossing of last die van mijn schouders af viel en tegelijkertijd legde dat ook de hele weg open zoals ik hem zelf in wil vullen.

  Gerlinda van der Pol
  I AM group

 • Inner Stance testimonial

  Meer energie!

  Ik heb inmiddels een gezond eetpatroon met de benodigde bagage, om dit ook in de toekomst vast te houden en niet weer terug te vallen in het oude patroon. Ik heb weer zin om dingen te ondernemen en ben lekker aan het sporten.

  Rob Coenders
  I AM group

 • Inner Stance testimonial

  16 kilo lichter.

  Dankzij de support van de Inner Stance coaches ben ik al 16 kilo afgevallen. Ik ben super trots en dankbaar dat ik dit heb bereikt.

  Viviana Lujan
  UN|LIMITED group

 • Inner Stance testimonial

  Deze lifestyle is een gewoonte geworden.

  Ik kan zeggen dat ik echt ben getransformeerd. Ik eet veel bewuster en gezonder, en ben trainen echt leuk gaan vinden. Ik ben 9 kilo kwijt in 3 maanden en weer in shape! Deze lifestyle is een gewoonte geworden, waar ik enorm blij mee ben.

  Diana Creutzburg
  UN|LIMITED Personal

Meld je aan

Vul het onderstaande formulier in om aanwezig te zijn bij de volgende Winner Circle.