Werken bij Inner Stance

 

Inner Stance staat voor groei. Sinds de start in 2014 is het snel gegaan; van één vestiging naar inmiddels 13 vestigingen in twee landen. In een markt waar budget en massa kenmerkend zijn onderscheiden wij ons door kwaliteit en resultaat. Wil jij je daar bij aansluiten? Ontdek dan onze vacatures of sluit je aan als vestigingseigenaar en open jouw eigen training studio.

Inner Stance Academy

Om de kwaliteit en het resultaat van onze leden én vestigingen te kunnen waarborgen, is de Inner Stance Academy opgericht. Door een intensief opleidingstraject, dat start vanaf dag één, streeft elke vestiging dezelfde waarden na op het gebied van training, voeding en coaching.

 

Daarnaast wordt elke vestigingseigenaar opgenomen in het Inner Stance coachtraject. In het coachtraject nemen we je mee in de formule die je laat groeien naar een succesvol ondernemer. De nauwe samenwerking met het HQ team en je collega-eigenaren zorgen ervoor dat je continue support hebt als het gaat om sales, marketing, administratie, training etc. Geen ellenlange strategieën, maar hands-on-skills uit de praktijk. Gezamenlijk streven we dezelfde doelen na en heb je een committed partner aan je zijde.

 

 

Onze vacatures

Marketing/Communicatie/PR Stagiair

Performance Trainer – Enter

Performance Trainer – Amersfoort

 

Een eigen Inner Stance vestiging openen? We zijn nog lang niet uitgegroeid. Sta jij achter het concept van Inner Stance? Dan komen we graag met je in contact!

Join our team

Vul hieronder het formulier in en we nemen contact met je op.

 

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te geven. Klik op accepteren voor de beste gebruikservaring.